CHANG THAI BISTRO

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1569 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Chang Thai Bistro. Meer weten? Ontdek meer

13 jun 2024 om 12:46 Het bestelde eten was lauw van temperatuur. Weinig kip in gerecht met kip
12 jun 2024 om 22:46 Het eten is prima maar de bezorging bij dit restaurant is zeer slecht geregeld…Als ze geen bezorger kunnen vinden (wat regelmatig voorkomt) dan kan het zo maar zijn dat je 2 uur of langer op je bestelling moet wachten.
12 jun 2024 om 20:35 Precies op de afgesproken tijd een perfecte maaltijd!
6 jun 2024 om 21:04 Heerlijk eten!
30 mei 2024 om 0:15 Eten heerlijk, bezorgtijd lang
27 mei 2024 om 21:44 Het was lekker als altijd, alleen 1 van de gerechten was helemaal koud, dat was jammer.
27 mei 2024 om 10:56 Lekker veel groente en erg smakelijk
17 mei 2024 om 20:25 De tom ka kai was verrukkelijk!!! De pad thai was ook erg lekker, maar iets minder vol van smaak dan ik gewend ben van Chang thai.
9 mei 2024 om 7:19 We ordered for a pre set time and delivery came a few minutes before. The mango sticky rice held up in transit better than the pad thai, but they were both tasty. We would not get the loempias again. The sauce and filling were uninteresting.
8 mei 2024 om 22:46 Weer heerlijk gegeten en alles was nog lekker warm
4 mei 2024 om 20:39 Lekker eten, goede hoeveelheid, enigste puntje, je moet €0,10 betalen voor een plastic tas, maar het wordt bezorgd in een papieren tas
4 mei 2024 om 8:40 Iedere keer is het eten hier geweldig! Vers, de ossenhaas mals, smaak heerlijk.